Locatie

Karuna – coaching bij levensvragen  is gevestigd in een historisch industrieel gebouw in de gemeente Wijdemeren, in een rustgevend natuurgebied tussen Hilversum en Amsterdam, de Horstermeerpolder. Het gebouw is gelegen tussen groepen bomen en rietvelden, met een hoge antenne als markant herkenningspunt. Vanuit je stoel in de praktijkruimte naar buiten kijkend is het echt genieten van dit meestal groene landschap, permanent bewoond door o.a. fazanten, reeën, schapen, wilde eenden en een aantal bijenvolken.

Het adres is: Radioweg 3, Nederhorst den Berg (1394 AR). Heeft een cliënt na een sessie de behoefte opgedane inzichten en ervaringen in alle stilte te laten bezinken, dan lijkt dit gebied daarvoor bij uitstek geschikt.

De huidige eigenaar van het gebouw stelt kamers beschikbaar aan ondernemers van wie de activiteiten zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Dat kan zowel begeleiding van (top)sporters zijn, als iemand begeleiden op diens spiritueel pad, of het bieden van ondersteuning in de ICT.

       2017-04-10 Radioweg zon in de rug

Op de tweede foto (hierboven) kun je de hoofdingang zien, bovenaan een trap. In het gebouw kom je in een lange gang, loop je naar links, dan vind je Karuna – coaching bij levensvragen achter de tweede deur aan de linkerzijde. – Welkom!

Routekaartjes naar het NERA-gebouw, Radioweg 3, Nederhorst den Berg, vanuit Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Almere, ingeval je reist met eigen vervoer:

Vanuit Den Haag       Vanuit Utrecht      Vanuit Amsterdam

Vanuit Amersfoort      Vanuit Almere

Reizen met openbaar vervoer kan ook: met de trein naar Bussum-Zuid. Daar vandaan kun je worden afgehaald, en naartoe gebracht na je sessie, eventueel na een wandeling in de natuur.

Kun je de locatie vanwege onvoorziene omstandigheden niet goed of niet tijdig bereiken – maak je niet ongerust. Neem contact op met Ranjana door middel van een sms of een gesprek (tfn-nr. 06-21228998), een oplossing blijkt dan zeer nabij.

button for email 4 website