Serie workshops – je Zelf leren kennen

Praktijk Karuna organiseert een serie workshops met als thema:

                                                   “je Zelf leren kennen”

Sub-titel:                               “kom uit je sardineblik”

kom uit je sardineblik 2

Voel je je aangesproken, een wenkbrauw ging bijvoorbeeld zojuist niet geheel onopgemerkt omhoog, neem dat serieus. Natuurlijk is het zo dat ergens wel kunnen voelen dat je hulp, aandacht, zou willen, zonder dat je precies kunt aangeven waarom, minimaal onwennig is. Misschien zeg je regelmatig dat je jeugdtijd super was, maar als je dat zo zegt blijkt er toch iets te knagen, of schuren, terugdenkend aan die tijd … wat je liever van je afschuift. Want eigenlijk kun je niets met dat gevoel. 

Zo op het eerste gezicht lijkt dat inderdaad zo te zijn. Doch wat dat knagen je laat weten, is dat er waarschijnlijk meer onder zit. Misschien had je daar in stilte al een beetje beeld bij … en heb je daar vragen over. Kom eens praten over wat je zoal opmerkt. En om een beetje een denkrichting te krijgen bij het vinden van antwoorden op je vragen. Je zult zien dat het de moeite waard zal zijn. Zo’n gesprek bij kost je niets. 

Als je nu al weet “dit is wel wat voor mij”, dan kun je vanzelfsprekend laten weten dat je geïnteresseerd bent. Je kunt dat doen via e-mail: praktijkkaruna@gmail.com. Dat je geïnteresseerd bent betekent niet dat je je ergens voor hebt ingeschreven. Het is voor ons prettig te weten of er belangstelling is.

button for email 4 website