Opleiding

Genoten Opleiding:

4website - Geluk is voor mij

 

De lijst hieronder is een keuze uit de totale opleiding die ik heb genoten. De lijst is beperkt tot dat wat relevant is voor de website. Op de hoogte blijven van voortschrijdende inzichten is een vast onderdeel van het werk dat ik voor m’n praktijk doe.

* Lichaamsgerichte therapie – opgeleid door Divyam Kranenburg en Omkar Dingjan certificaat in 2009. Afstuderen als Primal Rebirth® therapeute medio 2017. In aansluiting hierop volgde ik een training om in staat te zijn rebirthing-workshops te geven, zowel op een matras als in warm water (2016).

* Primal somatic trauma healing – opgeleid door Raja Selvam. Certificaat in 2013. 

* Co-dependency en paren-counseling; hechtingsproblematiek – opgeleid door Vasumati Hancock, Samarona Buunk, Thomas en Gitte Trobe; Diane Poole Heller en Maggie Kline. Certificaten in 2006, 2011, 2017.

* Systemisch Werk (diverse opstellingsvormen) – opgeleid door Bert Hellinger, Jan Jacob Stam, Matthias Varga von Kibéd, Stefan Hausner, Daan van Kampenhout, Wilfried Nelles, en anderen. Certificaten in 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2014, 2017.

* Essence Work (een methode waarbij mensen inzicht krijgen in de wijze waarop ze in het dagelijks leven met zichzelf omgaan) – opgeleid door  Vasumati Hancock en Samarona Buunk. Certificaat in 2017.

* PSYCH-K (een methode waarbij belemmerende overtuigingen worden opgeruimd, met het doel van kramp via groei naar ontspanning te komen) – opgeleid door Paula van der Werff; certificaat in 2015.

* Counseling met de Tarot. Opgeleid door Nelly van der Werff. Certificaat behaald in maart 2018.

* Over nieuwe inzichten uit academisch onderzoek blijf ik me informeren. Voorbeeld hiervan was de serie “Psychotherapy 2.0 Online Training Summit” waarin veertien wetenschappelijk onderzoekers van verschillende universiteiten in Noord-Amerika college gaven over de laatste inzichten op hun vakgebied (2015).

button for email 4 website