Aumm – D&O

Het Aumm Instituut is opgericht door Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg. links Inst AUMMAl meer dan vijfentwintig jaar organiseren zij workshops en trainingen voor studenten uit heel Nederland en België rond de thema’s Primal Rebirth®  therapie, ‘heel het innerlijke kind’, traumaheling, familieopstellingen, ‘essence work’ en relatietherapie. In die jaren hebben  vele honderden mensen deze opleidingen gevolgd.

Het instituut bestaat uit twee pijlers: 1) Aumm (Beroeps-) opleiding PRT®, geleid door Vasna en Jan, de workshops worden gefaciliteerd door hen beiden en Han. 2) AUMM Verdieping en Professionalisering, geleid door Omkar en Divyam. 

Wie zijn Omkar en Divyam?

OmkarOmkar Dingjan (1952) werkt sinds 1980 met verschillende ontwikkelings- en therapeutische groepstechnieken. Hij is sinds 1987 sannyasin van Osho. Samen met Divyam heeft hij de Primal Rebirth® therapie ontwikkeld, een spirituele groeitherapie die ook in de vorm van een opleiding wordt gegeven. Omkar volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van familie opstellingen & systemisch werk, co-dependency, traumatherapie, ‘essence work’ en innerlijk kind werk. Samen met Divyam heeft Omkar de meerjarige beroepsopleiding Primal Rebirth® therapie ontwikkeld, de training ‘familieopstellingen en systemisch werk’ en de training Primal Somatic Trauma Healing’. Daarnaast geeft hij supervisie, open workshops en dagen, verdiepings- en professionaliseringstrainingen en creëert hij een veld waar ook diverse docenten en therapeuten uit de hele wereld hun werk komen delen. Zijn passie ligt bij meditatie en het creëren van een omgeving waarin mensen bewustwording en spirituele & persoonlijke groei kunnen vinden. Omkar is geregistreerd bij de beroepsvereniging RING.

DivyamDivyam Kranenburg (1955) werkt vanaf 1985 samen met Omkar. Zij is sinds 1983 sannyasin van Osho. Naast de opleiding, losse dagen, workshops en supervisie is Divyam werkzaam binnen haar praktijk waarin ze individuele therapie geeft, onder andere Primal Rebirth®therapie, traumatherapie, Postural Integration, systemisch werk en relatietherapie. Tevens volgt zij regelmatig workshops en retreats in lichaamsgerichte therapie, ‘essence work’, systemisch werk en meditatie. Zij heeft o.a. de opleiding voor traumawerk, Somatic Experience, afgerond. Daarnaast volgde zij diverse andere trainingen rond traumatherapie, hechtingsproblematiek en relatiewerk. Met Omkar creëerde zij de beroepsopleiding Primal Rebirth® therapie, de training Primal Somatic Trauma Healing’ en ‘familie opstellingen en systemisch werk’. Tevens organiseren zij samen diverse verdiepings- en professionaliseringstrainingen en nodigen docenten uit binnen- en buitenland uit om in het Aumm Instituut hun werk te delen. Divyams hart ligt vooral in het geven van liefdevolle en veilige persoonlijke begeleiding. Divyam is geregistreerd bij de beroepsverenigingen SBLP (voorheen NVPIT) en SRBAG.

Deze link leidt je naar de website van Aumm. Op driekwart van de pagina zie je een link naar de boeken die Divyam en Omkar hebben geschreven. Helemaal omlaag scrollen naar de informatie over de beroepsopleiding.

Deze link leidt je naar de pagina Sessies van de website van praktijk Karuna.